dissabte, 4 de febrer de 2017

Carta informativa als pares


El passat dia 1 de febrer a les 17,30 de la tarda vam tenir una reunió informativa amb els pares. Pengem aquesta carta informativa pels que no hi vau poder assistir. Dir-vos també que en breu rebreu un full que haureu de signar, on consta el servei, dia i hores que portaran a terme els vostres fills.

Sec d’INS Vallbona d’Anoia

Benvolguts pares,

El Decret 187/2015 d’ordenació dels ensenyaments de l’educació secundària obligatòria defineix el Servei comunitari com una acció educativa orientada a desenvolupar la competència social i ciutadana, en què l’alumne, amb la finalitat de millorar el seu entorn, realitza un servei a la comunitat, alhora que aprèn l’exercici actiu de la ciutadania. El defineix de caràcter obligatori i ha de formar part de la programació curricular d’una o diverses matèries de tercer i quart d’ESO.

Enguany ho portarem a terme a 4t ESO amb el projecte “ Entornem i aprenem”. Es desplegarà en un total de 20 hores ( 10h lectives i 10 no lectives) s’avaluarà dins la matèria de Cultura i Valors Ètics . Dir també que podran anar seguint l’activitat del servei al blog : http://scvallbonaanoia.blogspot.com.es/

Som conscients de les moltes ocupacions que els joves tenen a vegades i de que això pot suposar a priori una dificultat per portar endavant aquest Servei Comunitari, però estem convençuts/des de que aquesta nova manera d’aprendre, a posteriori resultarà una de les millors. De cara a l’educació integral dels alumnes, no hi ha millor escola que la vida i això en vol ser un tast.

Cordialment
La comissió del Servei Comunitari


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada