dimarts, 5 de febrer de 2019

Experiències a Josep Masclans. 2018-2019

La Clàudia García ens explica:

(...) Avui ha sigut l’últim dia que hem tingui el primer grup . Al començar la classe, els hem dit que si avui es portaven bé, a l’acabar la classe els donaríem una sorpresa que els hi teníem preparada. La tarda ha passat tranquil·la, i en un moment donat els hem dit que ens havíem de fer una foto, i una nena a la que li he agafat bastant carinyo m’ha dit que volia estar amb mi a la foto, i li he dit que sí. A les 16:20, ens hem fet la foto tots junts i els hem dit que fessin “fila índia” si volien la sorpresa. Quan estaven calmats hem tret unes llaminadures que els hi hem comprat a cada un i se les han menjat  feliços. Abans de marxar els hem fet prometre que no dirien res als altres grups que no havíem tingut, per no arruïnar la sorpresa, i ens han dit que han estat molt contents amb nosaltres i que s’ho han passat molt bé (...)L’Adrià Peña ens explica:

(...) El primer dia vam anar a les classes que ens havien tocat, és a dir les classes de cicle superior a l’entrar a la classe de sisè vam saludar l’Alba perquè vam anar amb ella a primer . Ja la coneixíem perquè era la Nostra antiga professora. Van estar uns 5 min parlant sobre com anava tot i després d'això ens va presentar a tota la classe. Seguidament vam anar a l’aula de cinquè ens va presentar a la professora que es diu Tina i després ens vam presentar als alumnes. Després de les presentacions l’Alba ens va portar a la seva classe i la vam ajudar a fer un projecte del Joan Brossa (...)


L’Iman ens explica:

(...) Aquest va ser l'últim dia amb els primers grups, el grup que m’ha tocat avui ha sigut el millor comparat amb els altres dos, és molt més tranquil. Hem treballat les mateixes activitats que els altres dies, amb l’ordinador. Quan va acabar l’hora, ens vam fer un foto amb ells i els vam donar la sorpresa que els hi vam prometre. Vam fer un discurs molt maco i ens vam acomiadar (...)


El Josep Borràs ens explica:

(...) El primer dia va anar perfecte, els nens i les professores ens van rebre com si estiguéssim a casa nostra, sempre és bonic tornar a la nostra infància. Els nens de sisè estaven fent un treball de Joan Brossa, necessitaven diferents colors de plastidecors i una pistola de silicona per adjuntar-los. Després d’això els desférem tots amb un assecador perquè quedés un mural molt bonic. Jo i l’Àdria vam ajudar en tot aquest procés , ajudant per exemple a triar els colors adequats i anant-los a buscar per les diferents aules (...)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada