divendres, 7 d’abril del 2017

Experiències dels que han participat a l'Erasmus


 El Jabir ens dóna la seva experiència:

La meva experiència ha sigut molt gratificant, des de que vaig entrar, no he parat de aprendre sobre les altre cultures que hi ha a Europa, aprendre altres mètodes d'educació i sobre altres estils de vida. He conegut a gent meravellosa que m’ha ensenyat moltes coses i m’ha fet reflexionar sobre la situació actual en el món i a Europa en general. Hem fet moltes excursions culturals en les que he après molt sobre la història de Catalunya, Espanya i Europa i al mateix temps, hem compartit tots aquests coneixements amb els nostres companys de Turquia, Itàlia, Anglaterra, Noruega i Eslovènia . Aquest curs, espero tenir la sort de poder viatjar i seguir aprenent noves coses sobre la història, la cultura i els valors dels països europeus.


i l'Eva Gago també:

(...) És una gran iniciativa per als alumnes que estiguin desitjosos de poder aprendre més l'anglés , conèixer altres cultures o païssos . A poc a poc es va creant una familia entre tots els alumnes de totes les parts del món i és una experiència molt bonica i enriquidora (...)

... i la Carmen Parada:

(...) Com és habitual alguns dimecres de 15:00h a 16:00h el grup d'Erasmus de l'institut ens reunim i fem diverses activitats, les d'avui han estat ajuntar-nos per grup els quals vam fer a sort i construir una maqueta d'un dels invents d'en Leonardo (...) 

... i el Bruno Rodríguez

(...) Doncs hem fet treballs i excursions, i ha estat molt bé, perquè he après coses, sobre artistes i llocs de diferents paisos i cultures, i també fem presentacions de diferents coses(...)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada