dilluns, 25 de febrer de 2019

Experiències al Menjador escolar Les Oliveres


El Miguel Martin ens explica:

(...) Aquest va ser el primer dia de servei comunitari. Vaig arribar una mica més aviat del previst, mentre que la Saray ja havia arribat uns minuts abans. Vaig parlar amb la monitora del menjador sobre què hauria de fer allà a l’escola i em va explicar que bàsicament hauria de jugar amb els nens i proposar-los jocs fins  l’hora de marxar. Aquell dia només hi havia 3 nens, i no vam poder fer molt, però vam jugar a futbol, a "l’escondite" i a uns jocs de taula que tenien en el centre. Va ser divertit jugar amb els nens, malgrat els pocs que hi havia.


(...) Aquest dia també vaig arribar una mica d’hora, i com que jo no havia portat menjar, la monitora em va donar dues peres. Aquesta vegada hi havia 5 nens, no és molt més del que hi havia abans, però amb aquest nombre de nens ens ho vam passar millor que l’anterior dijous, ja que vam poder fer més activitats. Vam jugar una mica a futbol, després al “come cocos”, "l’escondite", a un joc que van proposar els nens anomenat “el poble” i finalment vam acabar jugant tots a un joc de taula.


(...) Avui he anat el dimecres a canvi de dijous, ja que les monitores van dir que aquest dia hi havia més nens. Aquesta vegada,  havia uns 12 nens, i ha sigut més divertit i més dinàmic que els altres dies, al tenir més nens de diferents edats doncs he pogut fer més activitats. Hem jugat majoritàriament a "l’escondite" ja que els nens em diuen que és el seu joc preferit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada