dimecres, 6 de febrer de 2019

Experiències al Servei d'Informàtica de la Pobla de Claramunt


El Pau Pons ens explica:

(...) Avui ha estat el primer dia que he anat a fer informàtica amb la gent gran, faltaven bastants alumnes, ja que potser es pensaven que encara era festa, el primer que hem fet es presentar-nos,  després havien d’utilitzar el gmail, enviar missatges, agregar contactes… i si tenien algun problema o no se’n recordaven d’ algun pas, jo, el Juanan o el Miquel Àngel (el professor que sempre està allà) els ajudàvem. Anar-hi a mi em feia molta mandra, ja que no em venia gaire de gust, però un cop allà, m’han vingut ganes d’ensenyar aquest tema que domino (...)

(...) Avui, ja hi era tothom, per tant  hem hagut d’explicar als que van faltar  el que vam fer el dia anterior. Els altres  han seguit amb el tema del gmail, però un nivell més avançat, afegint fotos i vídeos al correu...i igual que el dimarts passat si s'encallaven en alguna cosa, els ajudàvem. Avui m'he sentit més còmode, ja que ja coneixia la gent i a l’alhora m‘he sentit útil, m’agrada que em preguntin i m’agrada veure que ells estan molt contents de que nosaltres hi siguem (ho se perquè m’ho han dit (...) 

(...) Avui, hem seguit amb el gmail i hem ensenyat com adjuntar fotografies a un missatge (hem tornat a fer el mateix del dia anterior perquè la majoria no se’n recordava, avui ja tothom em crida pel nom i no per noi o jove (...)

El Juanan Hidalgo ens explica:

(...) Començàvem a les 7, però el Pau i jo vam quedar abans per conèixer el professor d’informàtica. Després de parlar una estona amb ell, vam anar a la classe i el primer que vam fer va ser presentar -nos a tothom.Un cop presentats va començar la classe. Va ser bastant entretingut perquè tenien molts dubtes i estàvem tota l’estona donant voltes per ajudar-los. Els avis ens parlaven amb tota confiança i eren molt “majos” (...)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada